X

Перші зображення Kia Rio четвертого покоління

В сети появились тизеры автомобиля Kia Rio четвертого поколения, мировой дебют которого состоится на грядущем Парижском автосалоне.

До світового дебюту Kia Rio четвертого покоління залишився ще місяць, а в мережі просочилися перші тизери з його зображенням. Над зовнішністю моделі працювали дизайнерські центри Kia в Німеччині і Каліфорнії. Як бачимо, машина отримає більше спортивний і агресивний вид. Колісна база збільшиться, так само як і передній звис.

Kia Rio четвертого покоління знову буде побудований на глобальній платформі. Покупцям запропонують трьох- і п’ятидвернbй кузов хетчбек, а також чотирьохдверний седан, який припаде до душі північноамериканським споживачам.

Про підкапотну начинку практично нічого не відомо. Є інформація, що Kia Rio четвертого покоління отримає трьох- і чотирьохціліндроі двигуни з технічними характеристиками, наближеними до моделі Rio GT.

Як би то не було, а модель Rio дуже багато значе для південнокорейського виробника. Тільки минулого року компанія Kia реалізувала більше півмільйона цих автомобілів.

Читайте також:

Тому на Kia Rio четвертого покоління покладаються дуже великі надії у боротьбі з місцем під солнем, зокрема з такими грізними європейськими конкурентами як Ford Fiesta і Volkswagen Polo. Що ж, залишається дочекатися Паризького автосалону.