X

Перше фото спільного автомобіля Volkswagen і Ford

Следующий Volkswagen Amarok станет более технологичным пикапом. И, возможно, он окажется немного дешевле, чем сейчас, благодаря унификации с Ford Ranger

Ви могли помітити, що останнім часом сегмент пікапів став більш активним. Зрозуміло, цьому сприяє традиційно ненаситний ринок США, але тепер і європейські покупці активніше виявляють інтерес до таких автомобілів. Важливим гравцем у класі середньорозмірних пікапів стане Volkswagen Amarok другого покоління, який прибуде 2022 року.

Партнерська угода між німецьким автогігантом і компанією Ford принесе спільні розробки. Передбачалося, що все обмежиться комерційним транспортом, проте співпраця пошириться й на інші види автомобілів, зокрема пікапи. Про це повідомляє Carscoops і наводить своє бачення нового VW Amarok 2022 модельного року.

Така спільна робота дуже корисна для обох компаній, адже пікап Фольксваген і Ford Ranger, як розробляють паралельно, допоможуть знизити витрати на виробництво за рахунок уніфікації конструкції. Новий Амарок може також отримати лінійку двигунів Ford EcoBoost і розроблену спільно з General Motors 10-ступінчасту АКПП.

Крім того, майбутній VW Golf восьмого покоління, швидше за все, поділиться з новою “вантажівкою” 48-вольтовою електричною установкою в складі системи mild hybrid, що допоможе Amarok 2 022 стати більш технологічним пікапом, ніж раніше.

Стосовно першого рендеру, варто зазначити, що серійний автомобіль може отримати дизайн, виконаний під впливом більшого концепту Volkswagen Atlas Tanoak. У цьому сегменті новинка змагатиметься з Nissan Navara, Mercedes-Benz X-class, Toyota Hilux і Chevrolet Colorado.

Читайте також:
Офіційні зображення бюджетного пікапа Volkswagen Tarok