X

Перше повноцінне зображення нової Skoda Scala

Новая Шкода, получившая имя Scala, заменит Rapid и поднимется в следующий класс. Новинка обещает порадовать стильным дизайном

Чеський автовиробник, смакуючи дебют свого нового хетчбека, показав фото і відео, на яких автомобіль красується в суцільному камуфляжі, що дозволяє розглядати хіба що силует і загальні пропорції. Але ми вже майже повністю знаємо, якою є нова Шкода.

Видання AutoExpress, спираючись на фото Skoda Scala, підготувало своє бачення дизайну п’ятидверного хетчбеку. Заявляємо, що похибка щодо реального автомобіля мінімальна. Серійний автомобіль натхненний недавнім концептом Skoda Vision RS і майже повністю повторить його зовнішність.

Новинка замінить Rapid і буде позиціонуватися як більш довершений автомобіль. Якщо враховувати, що компанія працює над престижністю свого іміджу, можна зробити висновок, що ми отримаємо не такий уже й дешевий автомобіль. Його суперниками стануть Ford Focus, Opel Astra і колега по цеху SEAT Leon. У наступному поколінні VW Golf, в свою чергу, перетвориться на більш дорогий автомобіль.

Таким чином німецький автовиробник звільнить нішу для чеської новинки.

Skoda вважає, що нова Scala дозволить компанії досягти небачених висот і виведе її на новий рівень. Мабуть, незабаром словосполучення «бюджетна Шкода» буде сприйматися анахронізмом. Проте, новий хетчбек офіційно представлять до кінця поточного року.

Читайте також:
Все модели Skoda приблизились к Audi и BMW