X

Перші фото найбільшої BMW 3-Series 2019

Не успели мы насмотреться на новый BMW 3-Series 2019, как приходится рассеивать внимание на грядущий универсал. А там и обновление 4-Series не за горами…

Якщо ви очікували, що невдовзі після прем’єри нової BMW 3-Series G20 з’явиться інформація про версію в кузові універсал, вас можна привітати. У Мережі вже є патентні зображення 3-Series Touring 2019.

Не можна сказати, що автомобіль дивує несподіваним дизайном, якщо ви вже звикли до зовнішності нового седана. Загалом, на інше ми й не розраховували: Touring повністю повторює дизайн передньої частини, але традиційно для універсалів після другої стійки починається зовсім інакший кузов.

Варто зазначити, що збережено фамільну рису – динамічний силует із подовженим капотом і зрушеною до задньої частини кабіною. Корма, до речі, може похвалитися впізнаваними задніми ліхтарями у стилі нового седана. BMW раніше оголосила, що наступного покоління хетчбека Gran Turismo в рамках лінійки 3 серії не буде. Тому, якщо ви чекали на стильний і практичний автомобіль, доведеться звернути увагу лише на Touring.

Читайте також:
Как собирают новую BMW 3-Series (видео)