X

Перші живі фото електричного кросовера Volkswagen

VW ID — это целая линейка электромобилей, которыми немецкий автопроизводитель намеревается всех нас поразить. Удастся ли?

Volkswagen, так само, як і будь-який інший сучасний автовиробник, упритул зайнятий розробкою власної лінійки електричних моделей. Первістком стане хетчбек VW ID Neo, який ми побачимо до кінця року.

Тепер настав час подивитися на електричний кросовер. Щоправда, поки що перед очима маячить тестовий “мул” у тілі VW Golf Sportsvan. Проте змінена конфігурація передньої частини і нові пороги натякають на нерідний кузов, а відсутність патрубків вихлопної системи точно вказує на електромобіль. Фото публікує Carscoops.

Мабуть, перед нами прототип одного з двох нових кросоверів, які в компанії планують виконати за мотивами концепту Volkswagen ID Crozz. Поява такого авто можлива в 2020 році.

Як і для будь-якого іншого нового електромобіля, в компанії мають намір використати нову модульну пратформу MEB, розроблену спеціально для EV. Характерна риса – АКБ, встановлена в панелі підлоги для економії місця, зниження центру тяжіння і поліпшення керованості.

Кросовери, як очікується, використовуватимуть двомоторне компонування (по одному на кожній осі), яке також забезпечить систему повного приводу.

Концептуальний кросовер міг похвалитися сумарною потужністю в 301 к.с. і максимальним пробігом в 500 км на одному заряді. Характеристики серійного електрокросу Фольксваген поки що  невідомі.

Читайте також:
Новый электрический кроссовер VW с запасом хода 330 км - менее чем за $25 000