X

Перший електричний кросовер Volvo наближається (фото)

Как самый безопасный автопроизводитель прежде обходился без электромобилей? Ситуацию исправит особый Volvo XC40

Звісно, ви можете сказати, що Volvo вже зробив електромобіль – Polestar 2. Але це все ж таки модель окремого бренду, тепер шведи вирішили повноцінно підключитися до розетки. Почати слід з безпрограшної комбінації — електричний кросовер Volvo XC40 дебютує зовсім скоро.

Якщо конкретніше, це відбудеться 16 жовтня. До того моменту компанія поширила серію доволі докладних тизерів, що проливають світло на деталі екстер’єру. Одразу слід зазначити, що на нас чекає більшою мірою звичний кросовер Вольво без відвертих відмінностей.

Читайте також:
Китайский кроссовер на базе Volvo XC40 заметили в Европе

Проте головними маркерами стануть заглушка кольору кузова замість передньої решітки і чорний дах з передніми стійками – двоколірний окрас запропонують як стандартне оформлення.

Електромобіль Вольво також отримає особливий набір 19- і 20-дюймових колісних дисків. Ще зображення демонструють наявність додаткового переднього багажника — простір, що звільнився від ДВЗ, можна використовувати в практичних цілях.

Щоправда, електромотор все ж займає деяке місце, тому корисний об’єм становить лише 30 л, проте хазяйновиті автомобілісти знайдуть застосування цьому додатковому багажнику.

Читайте також:
Перший електромобіль Volvo виходить на ринок

Жодних технічних характеристик виробник ще не розсекретив. Але чекати на прем’єру залишилося недовго, та й упродовж найближчих кількох днів може з’явитися свіжа інформація.