X

Перший Ford Mustang Dark Horse продали на аукціоні за $375 000

Вырученные средства передадут Фонду исследования ювенильного диабета

Ford продовжив свою давню традицію допомоги різноманітним благодійним фондам та організаціям. Минулими вихідними на аукціоні Barrett-Jackson продали перший серійний Ford Mustang Dark Horse. Отримані 375 000 доларів компанія передасть органіції Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF), яка займається профілактикою та лікуванням діабету 1 типу.

Ford Mustang Dark Horse з VIN 001 пофарбований у колір Blue Ember Metallic, з яким контрастує чорний дах та характерна графіка на капоті. Доповнюють образ унікальні гальмівні супорти Notorious Blue із логотипом Grabber Blue. У салоні встановлені спортивні сидіння Recaro із синіми смугами. Також для спорткара доступні пакети Handling та Appearance. У стандартній комплектації підвіска MagneRide, задній диференціал Torsen K-brace та комплект шин Pirelli Trofeo RS.

Під капотом у Mustang Dark Horse 5,0-літровий атмосферний двигун V8 віддачею 500 к.с. та 418 Нм крутного моменту. Коробка — шестиступінчаста механічна Tremec. Привід — задній.

Цінник Ford Mustang Dark Horse 2024 стартує від 60 850 доларів. Таким чином, перший серійний екземпляр продали в шість разів дорожче.

Читайте також:
Ford знімає з виробництва кросовер Edge