X

Перший кросовер Ferrari виїхав на дороги (відео)

Новинку удалось запечатлеть на трассе в Маранелло

В YouTube з’явилося відео випробувань першого кросовера італійської марки. На них “чистокровний” Purosangue прикритий щільним шаром камуфляжу, що не дає змоги детально роздивитися його зовнішність. Якщо вірити інформації самого виробника, то кросовер побудований на базі Front Mid Engine Architecture від Ferrari Roma. Це означає, що новинка буде схожа з ним зовні, принаймні в передній частині.

Інформації про силову установку мінімум. Відомо, що в ній використовують гібридну систему на базі V8 з подвійним турбоннадувом або V12. Поява електричної версії все ще під питанням.

У Ferrari кажуть, що електричні довіски зроблять кросовер занадто важким. Тому доцільно використовувати менші мотори. Водночас виробник не заперечує, що за необхідності готовий електрифікувати будь-який двигун.

Зазначимо, що розробка першого кросовера Ferrari розпочалася ще в 2018 році. Після чого прототип новинки не раз потрапляв в об’єктиви фотокамер, але зловити його на відео вдалося вперше. Інформації про дату прем’єри кросовера Феррарі немає. За деякими даними, авто може дебютувати в 2021 році.

Читайте також:
Сгорели Ferrari, Porsche, Rolls-Royce: пожар уничтожил ангар с 70 дорогими авто