X

Перший кросовер Ferrari виїхав на тести в серійному кузові (фото)

Кроссоверу обещано несколько силовых установок, включая гибридную

Ferrari є чи не єдиною компанією, в лінійці якої досі немає кросовера. Але скоро ситуація зміниться, оскільки марка практично завершила роботу над новинкою, яка приєднається до популярного сегмента. Прототипи моделі вже проходять дорожні тести і неодноразово потрапляли в об’єктиви фотошпигунів.

Якщо раніше модель маскували під Maserati Levante, то тепер шпигунам вдалося зробити знімки кросовера в серійному кузові. Тестовий мул  Ferrari Purosangue, саме так називатиметься новинка, покритий щільним камуфляжем, тому роздивитися чимало деталей не ще не вдається. Автомобіль отримав форму купе з похилою лінією даху, сильно похилим вітровим склом і подовженим капотом.

Передні фари вузькі і мають гостру форму. Також видно великий повітрозабірник, інтегрований в бампер. На кормі спеціальна маскувальна надбудова не дає змоги роздивитися деталі конструкції. Видно тільки подвійні патрубки вихлопної системи і великий дифузор. Дорожній просвіт доволі низький, тому для бездоріжжя цей автомобіль не підійде.

Читайте також:
Первый кроссовер Ferrari удивил своей силовой установкой

За даними інсайдерів, комплектується новий кросовер гібридною силовою установкою, яка охоплює бітурбований двигун V6 і електромотор. Сумарна віддача становитиме 818 к.с. і 740 Нм крутильного моменту. Також можлива версія з V12. В основу автомобіля ляже платформа Ferrari Front Mid. Привід — повний. Офіційний дебют моделі відбудеться наприкінці 2022 року.