X

Перший кросовер Ferrari помітили на вулиці (фото)

Ferrari Purosangue станет первым кроссовером в линейке итальянского производителя и, предположительно, получит гибридную силовую установку

Популярність кросоверів зростає з кожним днем, змушуючи світових виробників додавати в свої лінійки нові моделі. Однак продукція деяких компаній йде врозріз з практичністю і повсякденністю. Серед них і виробник спорткарів Ferrari, який асоціюється з драйвом і естетикою, але ніяк не з універсальністю і бездоріжжям.

Проте незабаром у “стайні” італійської компанії з’явиться кросовер під назвою Purosangue, який займе в лінійці місце повнопривідного спорткара GTC4Lusso. Саме він зараз носить звання сімейного автомобіля в модельному ряду Ferrari.

Якщо раніше ми бачили модель тільки на рендерах і дизайнерських скетчах, то тепер кросовер Феррарі зловили на тестах. Майбутній SUV вивели на дорожні випробування в кузові GTC4Lusso і щільному камуфляжі, тому можна припустити, що новинка зовні нагадуватиме хетчбек. Відмінною рисою стане наявність п’яти дверей, потужних колісних арок і збільшеного дорожнього просвіту.

Читайте також:
Дороже всех в онлайне: Ferrari 1966 года продали за рекордную сумму

Імовірно, для того, щоб наділити автомобіль притаманними для цього сегменту рисами, а також гібридною силовою установкою, його побудують на новій платформі. Достовірної інформації поки що немає, бо виробник тримає технічну складову в таємниці. Дебют моделі відбудеться не раніше середини наступного року.