X

Перший преміальний кросовер від Hyundai повністю розсекречений

Новый Genesis GV80 поначалу предложат только с трехлитровым турбодизелем

У Південній Кореї відбулася презентація Genesis GV80. Перший преміальний кросовер від концерну Hyundai доступний для замовлення на батьківщині вже з січня, а в інших країнах він з’явиться протягом 2020 року.

Дизайн Genesis GV80 2020 вже давно не є таємницею, адже перші офіційні фото автомобіля з’явилися ще на початку місяця. Звертають на себе увагу широка решітка радіатора у вигляді щита і тоненькі «двоповерхові» діодні фари і ліхтарі.

Салон оздоблено шкірою і деревом. у Genesis GV80 двохспицеве кермо і оригінальна шайба АКПП. Передбачено віртуальну панель приладів і 14,5-дюймовий тачскрін. Є і сенсорна панель, що розпізнає почерк.

У всіх GV80 10 подушок безпеки і супутникову навігацію з доповненою реальністю. За доплату доступні підігрів та вентиляція передніх і задніх сидінь, технологія активного придушення звуків, а також адаптивний круїз-контроль, здатний навчатися. Крім того, запропоновано системи автоматичного гальмування, напівавтономного водіння і стеження за втомою водія.

Читайте також:
Hyundai и Kia электрифицируют кроссоверную линейку

Спершу кросовер буде доступний тільки з 3,0-літровим турбодизелем на 278 к. с. і 600 Н∙м. Витрата пального – 8,5 л/100 км у змішаному циклі. Пізніше лінійку розширять бензинові турбомотори об’ємом 2,5 л (304 к.с.) і 3,5 л (375 к.с.). Всі версії отримали 8-ступінчасту АКПП, а привід може бути заднім або повним.