X

Перший седан Geely на базі Volvo: нові фото

Geely готовится к премьере своей первой модели на платформе Vovlo CMA – седана Preface

Майбутній дебютант — це серійне втілення концепту Geely Preface на платформі Volvo, представленого на торішньому автосалоні в Шанхаї. Товарне ім’я моделі поки що невідомо. Кодове позначення седана — FS11.

Готуючись до прем’єри, компанія поширила кілька зображень новинки, хоча, завдяки міністерству промисловості Китаю, зовнішність седана вже ні для кого не таємниця.

В основі моделі лежить модульна платформа Compact Modular Architecture (CMA), розроблена спільно c Volvo для компактних моделей самої Volvo, Geely і бренду Lynk & Co. Зберігши загальну стилістику шоу-кара, серійний седан отримав традиційні бічні дзеркала заднього виду, спрощену версію головної оптики та класичні двері.

Відомо, що при колісній базі в 2800 мм габаритна довжина седана становитиме 4785 мм, ширина — 1869 мм, висота — 1469 мм. У рух його приводитиме 2.0-літровий чотирициліндровий турбодвигун Вольво потужністю 190 к.с., пов’язаний із 7-ступінчастим «роботом».

На китайському ринку продаж нового седана Geely має стартувати до кінця цього року. Очікується новинка і на інших ринках, але терміни появи ще невідомі.