X

Пікап Ford Ranger Raptor перетворився на справжнього “Звіра”

Пикап на базе Ford Ranger по прозвищу Beast создали мастера баварской компании delta4x4

Ательє Delta 4×4 представило поліпшену версію доопрацьованого пікапа Ford Ranger Raptor, над яким німецькі майстри тюнінгу вперше попрацювали навесні 2020 року. Вдосконалену модифікацію пікапа Форд тюнери назвали просто і зі смаком — Beast або “Звір”.

Для відповідності цьому прізвиську 2,0-літровий турбодизель Ford Ranger Raptor форсували з 213 до 260 к.с. Максимальний крутильний момент при цьому збільшиться до 650 Нм (+150 Нм).

Варіантів ліфта кузова наразі два: на 40 або 100 мм. У першому випадку ціна питання 600 євро, у другому 2100 євро. Також у пакет доопрацювань увійшов набір 20-дюймових колісних дисків замість раніше пропонованих 18-дюймових. Комплект нових коліс із 35-дюймовими позашляховими шинами обійдеться в 4900 євро. Плюс до цього “Звіра” пропонують лише за 600 євро оснастити силовими дверними порогами. Ще за 1100 євро — силовим бампером зі світлодіодними прожекторами PIAA.

Крім того, тюнери не мають наміру зупинятися на досягнутому і незабаром планують запропонувати нові, більш вражаючі доопрацювання для пікапа. Наприклад, оснастити “Звіра” 40-дюймовими колесами.

Читайте також:
Самый маленький кроссовер Ford подготовили к серьезному бездорожью