X

Популярному в Україні Nissan Leaf підкоригували зовнішність

Техническая составляющая осталась без изменений

Друге покоління Nissan Leaf наближається до кінця свого життєвого циклу (дебют відбувся в 2017 році). Наступник моделі вже на підході. Його мають намір показати в 2025-му. А поки компанія представила оновлений варіант популярного електрокара.

Це не масштабний рестайлінг, а скромний фейсліфтінг, який зачепив тільки екстер’єр моделі. Відрізнити новинку від актуальної версії можна буде за новою емблемою на решітці радіатора, задніх дверей і колесах. До того ж електромобіль отримав нові 16 і 17-дюймові двоколірні глянцеві легкосплавні диски з оригінальним дизайном. Ще оновленому Leaf розробили нові відтінки для кузова — Universal Blue і Magnetic Blue, які раніше були доступні тільки для Qashqai і Ariya.

У салоні змін немає. У його оснащення як і раніше входить цифрова приладова панель і мультимедійна система NissanConnect з 9-дюймовим екраном, яка підтримує Android Auto, Apple CarPlay і Amazon Alexa. Також доступний пакет систем безпеки ADAS ProPILOT. У рух Nissan Leaf приводить один електромотор, який залежно від модифікації, видає 148 або 215 к.с. потужності. Модель пропонується із двома батареями на 40 і 62 кВтг. Вони забезпечують запас ходу до 385 км. Вартість поки що не оголошена.

Читайте також:
Nissan готовит два электрических седана — что известно