X

Популярний бюджетний електрокар перетворили на шестиколісного монстра

У Wuling Hongguang Mini EV может появиться трехосная версия

У народного сіті-кара Wuling Hongguang Mini EV може з’явитися ще одна модифікація. Йдеться про шестиколісну версію крихітного автомобіля. Навіщо Wuling перетворювати і без того популярну в Китаї модель на шестиколісний пікап — не зрозуміло.

Поява такої несподіваної новинки може виявитися як фантазією, так і робочою версією, оскільки нового шестиколісного монстра вдалося відобразити на дорозі. За деякими даними, тривісний Hongguang Mini EV був доставлений в один з дилерських центрів марки, де його і помітили фотошпигуни.

Новинка, що випадково потрапила в об’єктив, повністю повторює концепт Wuling Hongguang Mini EV Special Edition. Його марка представила влітку минулого року на автошоу в Ченду.

Крім додаткової пари коліс і вантажної платформи від базової версії, новинка відрізняється оптикою і додатковою світлотехнікою, розширеними колісними арками і зубастими шинами. У салоні  – цифрова приладова панель, а ось системи мультимедіа немає.

За деякими даними, в рух шестиколісний пікап приводить 27-сильний електродвигун. На одному заряді акумулятора ємністю 13,8 кВт год пікап здатний проїхати до 170 км шляху.

Читайте також:
На продаж виставлено шестиколісний пікап Toyota Tundra за приємною ціною

Вартість стандартної версії wuling hongguang Mini EV починається з 4 500 доларів. Скільки коштуватиме шестиколісна новинка, якщо вона все-таки стане серійною, припустити складно.