X

Porsche 911 дарує подвійне задоволення від їзди по снігу та кризі

Як жоден інший автомобіль, 911 поєднує в собі такі, на перший погляд, протилежні якості, як спортивний характер та практичність.

 Вже 50 років модель дарує незабутні враження від поїздок не лише за хорошої погоди, але й в екстремальних умовах на снігу та кризі. Недивно, що чимало власників Porsche можна знайти в регіонах з затяжними суворими зимами. Найпівнічніший Порше Центр у світі розташований у Тромсо, Норвегія – навіть у полярних широтах є шанувальники 911. У самій Норвегії є чотири дилерських центри Porsche, три Порше Центри працюють як в Фінляндії, так і в Швеції.

Багато власників 911 насолоджуються поїздками на сніговому покритті і в альпійських країнах, таких як Швейцарія, наприклад, – обсяги продажу Porsche тут зростають з року в рік. Так, у 2012 році в Швейцарії було продано 656 автомобілів Porsche, при цьому модель 911 не поступається популярністю Cayenne. Серед проданих у Швейцарії 911-х 42% автомобілів – у кузові кабріолет. Недивно, оскільки навіть за холодної погоди водій 911 Carrera Cabriolet насолоджується комфортними умовами, типовими для автомобілів з кузовом купе. В 911 Carrera Cabriolet використані сучасні ізоляційні матеріали. Новий дах повністю приховує усі технічні компоненти та забезпечує покращену звукоізоляцію.

911 з повним приводом – найкращий вибір для зимових умов. Porsche Traction Management (РТМ) максимально ефективно передає потужність автомобіля на дорогу за будь-яких погодних умов. Оптимальний перерозподіл крутного моменту між передньою та задньою віссю досягається завдяки багатодисковому зчепленню. В залежності від дорожньої ситуації це забезпечує кращу стійкість автомобіля, маневреність, відмінне зчеплення навіть на ковзких дорожніх покриттях. Таким чином, водій отримує ще більше задоволення від керування, особливо на сніжних та вкритих кригою дорогах – саме в таких умовах можна відчути усі переваги повного приводу. Завдяки цьому 911 є ідеальним автомобілем на будь-який сезон: «Для мене Carrera – найкращий автомобіль для повсякденного користування. Завдяки його технологіям поїздки на снігу та кризі є цілком безпечними; в той же час він завжди дарує впевненість, характерну для справжніх спортивних автомобілів», – коментує Вальтер Рьорль, який двічі здобував звання чемпіона світу з ралі.

Шанувальники Porsche також можуть задовольнити свій інтерес до переваг 911 Carrera, обравши різноманітні тренінги від Porsche Driving Experience: на двох тренувальних полігонах у північній частині Фінляндії понад 1350 водіїв мають можливість цього року випробувати Porsche 911 за екстремальних умов. Початківці та досвідчені водії вдосконалюють свої водійські навички під наглядом професійних інструкторів Porsche та навчаються контролювати автомобіль на засніженому озері, де температура взимку сягає до мінус 30 градусів. Система повного приводу з акцентом на задню вісь, типова для Porsche, гарантує водієві оптимальну підтримку в процесі керування автомобілем.

Офіційна дилерська мережа Porsche регулярно організовує тест-драйви модельного ряду як в Україні, так і за кордоном. Дізнатися подробиці щодо запланованих заходів можна в дилерських центрах Porsche.