X

Porsche готує найпотужніший Cayenne – фото та відео

Автомобиль будет приводить в движение 4,0-литровый V8

Porsche готує нову версію кросовера Cayenne Coupe Turbo. Цей варіант має стати найпотужнішим і найдинамічнішим у сімействі моделі. Офіційна презентація новинки відбудеться найближчим часом, а поки що вона проходить фінальні випробування.

Виробник тримає в секреті характеристики авто. Однак деяка інформація все ж доступна. Нею поділилися ралійний гонщик Вальтер Рерля і тест-пілот Porsche Ларс Керн. Вони розповіли, що динаміка у тестованого екземпляра нагадує не кросовер, а спорткар. Цього було досягнуто за рахунок зниження маси машини, низького центру ваги кузова і модернізації системи стабілізації.

Нова модифікація Порше Каєн Турбо отримала вуглецево-керамічні гальма, трикамерну пневмопідвіску, спортивну вихлопну систему з двома великими патрубками і електронно-керований задній диференціал. Їздить машина на 22-дюймових дисках, взутих у шини Pirelli P Zero Corsa. Негативний розвал збільшений на 0,45 градуса, а відстань між передніми колесами зросла на 13 мм.

Читайте також:
У контейнері знайшли рідкісний 66-річний Porsche за кілька мільйонів

Імовірно, новий Cayenne Coupe Turbo буде приводити в рух 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 631 к.с., який дасть змогу розганятися з місця до “сотні” за 3,4 с. Максимальна швидкість — 300 км/год.