X

Porsche назвав дату прем’єри електричного Macan

Презентация кроссовера запланирована на 25 января

Тривала рекламна кампанія електричного Porsche Macan добігає кінця. Офіційна презентація кросовера відбудеться 25 січня. Інформація про це з’явилась на міжнародному сайті Porsche.

За попередніми даними, новий Macan буде доступний виключно як електромобіль потужністю до 603 к.с. Піковий крутний момент силової установки складе 1000 Нм. Це буде перший Porsche, побудований на платформі Premium Platform Electric (PPE), розробленій спільно з Audi. Аналогами Macan EV будуть Audi Q6 E-Tron/Q6 E-Tron Sportback.

Всі вони — повнопривідні кросовери із двома двигунами. Також їм обіцяні пневматична підвіска, двоклапанні амортизатори та інші «смаколики». Також підтверджено наявність у Porsche Macan EV блокування заднього диференціала та акумуляторний блок ємністю 100 кВт•год. Максимальна потужність заряджання складе 270 кВт.

Читайте також:
У Китаї з'явився власний Porsche Cayenne (фото)

Відомо, що електричний Macan відрізняється від бензинового більш рознесеними по кутах колесами. Розподіл маси по осях — 48:52. Більше подробиць про кросовер нового покоління з’явиться вже під час офіційної прем’єри.