X

Новий Porsche Panamera 2021 — перше фото

Компания Porsche представит обновленный хэтчбек Panamera 26 августа, а пока нам показали первое фото

Дебют оновленого спорткара Porsche Panamera 2021 заплановано на 26 серпня цього року. Презентацію проведуть онлайн. А поки що виробник опублікував тизер новинки, тим самим нагадавши шанувальникам марки про майбутню подію.

Затемнене фото продемонструвало передню частину авто, на якій чітко проглядається світлодіодна оптика. Щодо змін у зовнішності, вони незначні. Але опубліковане фото не дає змоги роздивитися навіть їх. За чутками Порше Панамера 2021, крім нової оптики, отримає перероблений дифузор і низку змін у салоні, які зачеплять не тільки оббивку, а й оснащення.

Також компанія Porsche опублікувала повне відео рекордного заїзду оновленої Panamera на Нюрбургрингу, де новинка показала найкращий результат серед представницьких автомобілів. Північну петлю протяжністю 20,9 км їй вдалося пройти за 7:29,81 хв. Цей результат майже на 30 секунд кращий ніж той, що показав суперкар Mercedes-AMG GT63 S.

Звісно, на трек була випущена Panamera не в базовій комплектації, а в якійсь із версій Turbo. Очікується, що вона отримає 4,4-літровий турбодвигун V8 потужністю 542 к.с. і 770 Нм крутильного моменту. Однак на відео показано, що пікова потужність на треку досягла 634 к.с., а крутильний момент взагалі зріс до 832 Нм. Тобто новинка цілком може зайняти нішу між Panamera Turbo і гібридною Panamera Turbo S.

Читайте також:
Bugatti проти Porsche: дорогу ДТП показали на фото