X

Подивіться на унікальний Ferrari, виготовлений за індивідуальним замовленням (фото)

Разработка суперкара заняла три года

Ferrari розробила та виготовила унікальний суперкар для неназваного замовника. Автомобіль з індексом KC23 побудований на базі середньомоторного гоночного Ferrari 488 GT3 2016 року.

Від «донора» KC23 дісталися шасі, агрегати та несуча структура кузова, тоді як всі кузовні панелі оригінальні, відформовані із композиту. Суперкар виділяється плавними формами зі складними переходами між елементами кузова та великою площею скління з додатковими сегментами у даху.

Також цікаво вирішено світлотехніку. Передні фари у вигляді тонких смуг, задні — цілісна горизонтальна лінія з незвичайним тривимірним розсіювачем. Масивне заднє антикрило — знімається.

Укомплектований Ferrari KC23 3,8-літровим бітурбованим бензиновим V8 потужністю 600 к.с. від донорського 488 GT3. Допуску до доріг загального користування унікальний суперкар не має, але він може з’являтися на різних виставках та тематичних фестивалях. Для цього в комплекті передбачені дорожні шини: передні 21,0-дюймові, задні — на дюйм більші. Для заїздів треком призначені гоночні сліки, які встановлюються на колісні диски діаметром 18,0 дюймів.

Вартість унікального суперкару не озвучується. Відомо, що проєктування та будівництво автомобіля зайняло близько трьох років.

Читайте також:
У Білорусі показали «Ferrari» із частин трактора (відео)