X

Показано бюджетний варіант Toyota RAV4 від Daihatsu

Новый компактный кроссовер Daihatsu выглядит словно уменьшенная копия Toyota RAV4

Бренд Daihatsu, що належить Тойоті, свого часу був доволі популярним на українському ринку. Можливо, японські компакт-кари коли-небудь повернуться до нас, тим паче новий кросовер Daihatsu цілком припав би до смаку нашій публіці.

За даними місцевих ЗМІ, новинці вирішили дати знайоме фанатам Daihatsu ім’я – Rocky, яке в 90-х носив тридверний позашляховик. Нічого спільного, крім назви, з колишнім Rocky у нового паркетника немає.

На кого новий Rocky точно схожий, так це на Toyota RAV4, хоча крім зовнішності інших суттєвих подібностей у цих моделей немає.

Daihatsu Rocky набагато компактніший – його довжина не перевищує чотирьох метрів. Під капотом кросовера розташований літровий турбомотор на 98 к.с. і 140 Нм., в парі з яким йде варіатор і передній привід. Пізніше у паркетника має з’явитися повнопривідна версія із двигуном 1,2 літра.

Оснащення у Rocky зовсім небюджетне і охоплює медіацентр з 9-дюймовий екраном, клімат-контроль, повний набір електронних помічників.

Читайте також:
Ідеальний Крузак: круте воскресіння старого Toyota Land Cruiser

Про плани виходу кросовера Daihatsu Rocky на європейський ринок поки що нічого невідомо. Ціни також наразі під питанням.