X

Представлено модернізований Ford Transit (фото)

Стоимость 281-сильного фургона не уточняется, но заказы уже принимают

Британська компанія MS-RT Leasing, яка співпрацює з Ford у ралійних перегонах M-Sport, модернізувала фургон Ford Transit. Від серійної моделі проєкт під назвою Transit Custom MS-RT відрізняється переробленою передньою панеллю. У фургона масивні передні вентиляційні отвори та вбудований спойлер під сітчастою вставкою у бампері.

Кастомні бічні «спідниці» та вбудований задній дифузор роблять його візуально більш присадкуватими без переналаштування підвіски. За рахунок розширювачів крил фургон вийшов приблизно на 50 мм ширшим. Колісні диски у модернізованого Transit на 19 дюймів. Шини — Goodyear серії 235/45.

Кузовна гамма досить велика. Інтер’єр оздроблений штучною шкірою або замшею. Залежно від призначення в салоні Transit MS-RT встановлять від одного до п’яти сидінь. Технічно кастомний фургон нічим не відрізняється від серійного. У Великій Британії він пропонується як комерційний автомобіль із програмним забезпеченням Ford Pro, призначеним для використання у комерційних цілях та автопарках.

Також MS-RT Leasing пропонує електричний Ford e-Transit потужністю 281 к.с. проти 269 л.с. у заводській версії. Крім того, фахівці компанії модернізували пікап Ford Ranger. Названий виробником «ідеальною вуличною вантажівкою», він оснащений жорсткішими передніми амортизаторами та переналаштованою задньою підвіскою. Також йому дісталося оригінальне кузовне обважування, великі розширювачі колісних арок та 21-дюймові колісні диски.

Кастомні Ford Transit MS-RT та Ranger MS-RT доступні лише в Європі. Замовлення приймаються через дилерів Ford Pro. Постачання почнеться в середині 2024 року.

Читайте також:
Hyundai готує два нові електропікапи для конкуренції з Ford F-150 та Hyundai Santa Cruz