X

Представлено новий автобус Sunsundegui

Представлено новий автобус Sunsundegui

Відомий іспанський виробник автобусів Sunsundegui нинішньої осені презентував нову міжміську модель — Sb3 Go. Вона призначена для поїздок на короткі та середні відстані, зокрема і для перевезення дітей.

Дизайн машини виконаний у фірмовому, кутастому стилі. Світлодіодні фари йдуть вже в стандартному оснащенні. На кормі змонтовані LED-ліхтарі Hella Shapeline. Звертає увагу оригінальний S-подібний логотип марки, який майстерно нанесений на решітку моторного відсіку з обох бортів.

У салоні встановлено м’які крісла з дво- і триточковими ременями безпеки. Пасажири оцінять USB-роз’єми, індивідуальні повітроводи, лампи для читання, а також модульні багажні полиці. Двоє пасажирських дверей стандартно укомплектовані електроприводом. Ширина других дверей в 1150 мм достатня для встановлення касетного підйомника під візочки.

Для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями передбачено місце в центральній частині салону, де встановлені чотири відкидних сидіння.

Sunsundegui Sb3 Go пропонується в трьох версіях за довжиною і однією за висотою – 3300 мм, включно з кондиціонером на даху. Це варіант на 10,8 м – з салоном на 47 крісел і багажним відсіком близько 4 м куб. потім 12,5 м – 59 місць і 6,34 м куб., і модифікація на 13,25 м — 63 сидіння і багажник в 7,69 м куб. Наразі триває розробка ще й 15-метрового виконання.

Щодо робочого місця водія, то його можуть поставляти з бічною прозорою перегородкою AntiCovid, на замовлення можливий і повністю закритий варіант. На приладовій панелі звертає увагу великий сенсорний екран, за допомогою якого можна керувати кондиціонером, опаленням, камерами безпеки, зокрема заднього виду, а також мультимедіа, навігацією і бортовою діагностикою. До базової комплектації входять дзеркала з електроприводом і обігрівом, а також сонцезахисна шторка з електроприводом.

Щодо робочого місця водія, то його можуть поставляти з бічною прозорою перегородкою AntiCovid, на замовлення можливий і повністю закритий варіант. На приладовій панелі привертає увагу великий сенсорний екран, за допомогою якого можна керувати кондиціонером, опаленням, камерами безпеки, зокрема заднього виду, а також мультимедіа, навігацією і бортовою діагностикою. До базової комплектації входять дзеркала з електроприводом і обігрівом, а також сонцезахисна шторка з електроприводом.

Читайте також:
IVECO Bus презентує електричні та гібридні автобуси (відео)