X

Представлено новий Chevrolet Aveo, який випускатимуть у Китаї

Официальная премьера новинки запланирована на начало 2023 года

General Motors представив Chevrolet Aveo нового. Виробництво хетчбека налагодили на китайському заводі концерну. Основним ринком новинки визначено Мексику, де й відбулася презентація.

Зі зміною поколінь Chevrolet Aveo повністю змінився зовні. У хетчбека великий плоский капот, вкрита хромом радіаторна решітка та масивний передній бампер. Задні стійки розділені чорною смугою, яка переходить у вертикальні «підпірки» спойлера, що навис над склом багажних дверей.

Також у нового Aveo буде версія у кузові седан з додатковими задніми віконцями, «акулячим плавником» на даху та заднім бампером із двома прямокутними патрубками вихлопної системи по краях. Поки такий автомобіль показали тільки на рендерах.

Під капотом очікується 1,5-літровий «атмосферник», який працює у парі з механічною або автоматичною коробкою передач. Підвіска — незалежна спереду та напівзалежна ззаду. Також Chevrolet Aveo нової генерації обіцяно звичайні галогенові фари, шість подушок безпеки та ABS у базовій комплектації. За доплату автомобіль оснастять пактроніками та 15,0-дюймовими чорно-сріблястими колісними дисками.

Більше інформації про Chevrolet Aveo з’явиться під час офіційної прем’єри, яка запланована на початок 2023 року. Тоді ж, ймовірно, стане відома дата запуску у серію седана.

Читайте також:
70-річний Chevrolet перетворили на крутий ретро-електрокар