X

Представлено оновлений ретро родстер Mitsuoka Himiko

Модель лишилась нескольких комплектаций, но доступна в четырех новых цветах

Японська компанія Mitsuoka Motor, що виробляє переважно автомобілі, які нагадують британські моделі 1950-х та 1960-х років, представила оновлений родстер Himiko другого покоління. Побудований на базі Mazda MX-5 покоління ND, він представлений на ринку з 2018 року. Від донорської моделі родстер відрізняється зміненою задньою частиною кузова та оригінальним кузовним обважуванням.

Нинішнє оновлення зробило його ще більш подібним до автомобіля британського виробника люксових спорткарів Morgan. Для цього передню вісь відсунули ще далі вперед, на що вказує довгий капот. Усі оригінальні кузовні панелі виготовлені із композитних матеріалів.

У процесі оновлення родстер втратив дві комплектації й наразі доступний тільки у одній. Але при цьому в кузовній палітрі з’явилися нові відтінки: м’ятний металік, сірий, помаранчевий та шифоново-металевої слонової кістки. Загалом родстер доступний у семи відтінках. У базовій комплектації — обтягнуті шкірою сидіння, забарвлена у колір кузова верхня частина передньої панелі та фірмові логотипи на передніх крилах.

У Японії оновлений Mitsuoka Himiko 2024 модельного року оцінили щонайменше у 48 555 доларів США.

Читайте також:
Mitsuoka готує заміну ретроседану Viewt