X

Представлений самий багатофункціональний рефрижераторний автофургон

Італійська компанія IFAC Spa, яка вже три десятиліття спеціалізується на виробництві ізотермічних і рефрижераторних автофургонів і є одним з лідерів у цьому сегменті ринку, представила недавно свою нову модель. Фургон виготовлений на середньотоннажному шасі IVECO Eurocargo 150-280 — повною масою 15 т і двигуном у 280 к.с.

Особливість надбудови полягає в її багатофункціональності. Почнемо з того, що кузов оснащений холодильною установкою ThermoKing T600R, а також спеціальної зсувною перегородкою. Остання дає змогу розділяти внутрішній простір на два ізольованих відсіки, що дозволяє перевозити продукти з різним температурним режимом.

Для зручності доступу в перший відсік було встановлено ще й двостулкові двері праворуч по борту. Ба більше, новинка від IFAC отримала і два гідроліфти Dhollandia. Один із них – типу слайдер, вантажопідйомністю 2000 кг встановлений у кормі, під двостулковими дверима. А другий гідроліфт — поменше, вже касетного типу, розрахований на 300 кг і кріпиться в бічному дверному отворі.

Читайте також:
В Україні побудували унікальний рефрижераторний автопоїзд