X

Представлено трохи іншу Toyota Corolla 2020

Новая Toyota Corolla уже захватывает украинские дороги. Но в Японии эта модель с некоторыми изменениями только появилась

Японський ринок хоч і не є найбільшим для Toyota Corolla, але домашні покупці — окрема категорія. І тільки тепер компанія представила нову генерацію моделі для них. Чим вона відрізняється від глобальної версії?

У попередньому поколінні Тойота Королла була представлена в Японії іншою лінійкою моделі. Зараз автомобілі вирішили уніфікувати, щоправда, місцева версія трохи менша за світову — довжина 4 495 мм проти 4 630 мм (4 650 мм для універсала), а колісна база 2 640 мм проти 2 700 мм.

Помітні деякі зміни в дизайні бамперів і зовнішньої світлотехніки — цими елементами новинка радше нагадує американські версії. Інтер’єр начебто має такий самий вигляд. У стандартному оснащенні — виявлення пішоходів навіть у нічний час, сім подушок безпеки, синхронізація мультимедійної системи зі смартфоном.

Моторна гамма представлена турбованим 1.2 потужністю 116 к. с. і атмосферним 1.8 на 140 к.с. Агрегати відповідно поєднуються з 6-ступінчастою МКПП і варіатором. З останнім також працює гібрид Toyota Corolla, оснащений 98-сильним ДВЗ і електромотором на 72 к.с.

Читайте також:
Новий Toyota Land Cruiser 300 з'явиться набагато раніше

Седан в Японії мінімально оцінили в 18 тис. дол., універсал – у 18,6 тис.