X

Представлена нова лімітована Toyota — “ювілейний” 4Runner

Специальная версия внедорожника приурочена к 40-летию модели

Перше покоління Toyota 4Runner представлено в США в серпні 1983 року, як модель 1984 року. За чотири десятиліття на американському ринку було продано понад чотири мільйони позашляховиків.

До 40-річного ювілею моделі Toyota випустить спеціальне видання — 40th Anniversary Special Edition. Загалом планують виготовити 4040 спеціальних позашляховиків. Весь тираж продадуть у США.

“Ювілейний” Toyota 4Runner побудований на базі повноприводної модифікації 4Runner 2023 модельного року в комплектації SR5 Premium. У кузовній палітрі три відтінки: білий, чорний металік Midnight Black і червоний металік Barcelona Red. Решітка радіатора пофарбована в колір кузова. З боків, аж до задньої стійки, простяглися L-подібні жовто-помаранчево-червоні декоративні смуги, що відсилають до успіхів позашляховика в перегонах по бездоріжжю. На кормі — шильдик з назвою спеціальної версії. Доповнюють образ оригінальні 17-дюймові бронзові колісні диски.

У салоні на приналежність до лімітованої серії свідчить емблема на передній панелі і вишита хрестиком ручка перемикання передач бронзового кольору, бронзова строчка на сидіннях з оздобленням SofTex і спеціальні підлогові килимки. На довершення — стандартний люк з електроприводом.

Вартість Toyota 4Runner 40th Anniversary Special Edition поки що не озвучена.

Читайте також:
Toyota Corolla отримала найпрактичнішу версію (фото)