X

Представлено унікальний транспортний засіб Z-Triton-човен, фургон і велосипед одночасно

Стартап Zeltini з Латвії представив унікальний транспортний засіб Z-Triton, що покликаний поєднати непоєднуване. Іншими словами, він поєднує в собі велосипед, човен і фургон, вміло виконуючи функції кожного з них. Водій може пересуватися на ньому крутячи педалі або використовуючи пару електромоторів.

Щоб перетворити оригінальний транспортний засіб на човен, достатньо підняти колеса, надути і закріпити стабілізатори. Після цього опустити електричний човновий мотор. Творці запевняють, що процедура “перевтілення” потребуватиме лише п’яти хвилин. На випадок тривалих водних прогулянок в ролі запасного “приводу” припасені весла.

Також Z-Triton можна використовувати в ролі кемпера, причому як на суші, так і воді. Теоретично, за бажання, його власник зможе провести ніч на озері. У стартапі кажуть, що конструкція транспортного засобу доволі міцна і дає змогу комфортно розташуватися двом дорослим.

Транспортний засіб “три в одному” вже представлено на декількох ринках Європи. Після цього марка планує почати його поставки по всьому світу. Початкова вартість унікального Z-Triton — 16 460 доларів.

Читайте також:
Кемпер Nissan NV200 перетворили на пікап — що з цього вийшло