X

Наступник Geely Atlas похвалився оцифрованим салоном

Старт серийного производства нового китайского кроссовера ожидается в конце 2022 года

Geely продовжує рекламну кампанію нового кросовера Boyue L, що позиціонується як наступник всім відомого Atlas. Фото екстер’єру новинки компанія опублікувала на початку серпня. Зараз настала черга салону.

Як видно на знімках, Geely Boyue L отримає мультифункціональне кермо з усіченим ободом, цифрову панель приладів та вертикальний дисплей мультимедійної системи. Діагональ останнього — 13,2 дюйма. Працює комплекс Geely Galaxy OS Air на чипі Qualcomm 8155. Також до стандартного оснащення увійшли аудіосистема Harman Infinity, вентиляція сидінь першого ряду, фонове підсвічування салону у 27 відтінках та низка інших «фішок».

Geely Boyue L базується на модульній платформі CMA (Compact Modular Architecture), розробленій Geely спільно з Volvo. Габаритна довжина кросовера — 4670 мм, ширина — 1900 мм, висота — 1705 мм. Розмір колісної бази — 2777 мм.

На старті продажу кросовер запропонують у двох бензинових версіях. Одна буде укомплектована 1,5-літровим бензиновим турбомотором BHE15 віддачею 181 к.с. та 290 Нм крутильного моменту. Друга — 2,0-літровим турбованим JLH-4G20, що генерує 218 к.с. та 325 Нм. Варіант коробки один — семиступенева роботизована з подвійним зчепленням. Привод у обох випадках передній. Пізніше очікуються повноприводні модифікації, зокрема з гібридною системою 1.5TD-3DHT Thunderbolt.

У Китаї продаж Geely Boyue L має стартувати на початку 2023 року. Інформації про ціни та плани виходу на інші ринки наразі немає.

Читайте також:
Geely показала найобтічніший мінівен у світі — Zeekr 009