X

Прем’єру нового Toyota Land Cruiser 300 знову відклали, поставки теж затримуються

Причиной послужила нехватка комплектующих

Японський виробник знову переніс терміни презентації нового Toyota Land Cruiser 300. Інформацію про це опублікувало видання BestCarWeb. За даними журналістів, старт приймання попередніх замовлень на позашляховик нового покоління почнеться в травні, продаж – у липні, а перші поставки заплановані на серпень. Раніше терміни були іншими, а прем’єра вже мала відбутися. Причиною затримки називають банальну нестачу деталей — від цього зараз страждає чимало компаній. Виробник цю інформацію ніяк не коментує.

Варто відзначити, що виробництво колишнього позашляховика Тойота Ленд Крузер 200 вже зупинено. Водночас запаси дилерів із кожним днем зменшуються — продавці готуються зустріти модель наступного покоління.

Про нову генерацію позашляховика відомо вкрай мало. Всю інформацію в Toyota тримають у найсуворішому секреті. Достовірно відомо тільки те, що в автомобілі буде використано деякі рішення архітектури TNGA, але рамна конструкція збережеться. Попередньо, новий позашляховик Тойота комплектуватимуть 3,5-літровим двигуном потужністю 415 к.с. і 3,0-літровим дизельним мотором. Не виключають і появи гібридної модифікації потужністю без малого 500 к. с.

Читайте також:
Toyota Yaris обрали найкращим автомобілем у світі

Залишилося дочекатися прем’єри Toyota LC300. Раніше прототипи потрапляли на очі фотошпигунам, щоправда, роздивитися деталі дизайну не вдавалося через маскування. Але пізніше кузов побачили взагалі без камуфляжу. Також вдалося зазирнути в салон Land Cruiser 300 — він має дуже сучасний вигляд.