X

Преміальний кросовер марки DS дебютував з 360-сильним мотором

Флагманський кросовер DS 7, який дебютував в 2017 році, зазнав планового оновлення. Модель стала виразнішою зовні і отримала низку інноваційних технологій.

Зокрема, кросовер обзавівся збільшеною решіткою радіатора з іншим сітчастим наповненням, новими матричними фарами з технологією DS Pixel LED Vision 3.0 і витягнутими світлодіодними ДХВ. На кормі з’явилися нові багажні двері і подовжені задні ліхтарі з Х-подібною графікою. На плашці між ліхтарями змінили напис з  Crossback на Automobiles.

DS7 отримав колісні диски з особливим малюнком діаметром від 19 до 21 дюйма. З оздоблення прибрали хромові елементи, що зробило екстер’єр моделі більш стриманим. Не залишився без уваги і салон кросовера. В оздобленні флагмана марки використовують шкіру Nappa, Claudia або алькантару. Також для покупців є безліч варіантів персоналізації.

В оснащення рестайлінгової моделі увійшла нова мультимедійна система DS Iris з 12-дюймовим екраном і аналогічна за розміром цифрова приладова панель. Система DS Drive Assist пропонує автопілот 2-го рівня. DS 7 також оснащений системою підвіски DS Active Scan Suspension з камерою, що сканує дорогу попереду на наявність дефектів і незалежно регулює демпфірування кожного колеса.

Читайте також:
Бренди PEUGEOT, CITROEN, DS Automobiles та OPEL відновлюють роботу онлайн-складів задля вашого комфорту

На ринок новинка вийде в трьох версіях з різними силовими установками (всі вони гібридні): DS 7 E-Tense 225, DS 7 E-Tense 300 і ds 7 E-Tense 360. Остання з них є топовою і була розроблена підрозділом DS Performance. Вона комплектується 1,6-літровим бензиновим турбодвигуном, доповненим двома електромоторами. Сумарна віддача установки становить 360 к.с. Потужність передається на всі чотири колеса через восьмиступеневу автоматичну коробку передач. Розгін з місця до “сотні” займає 5,6 секунди. В електричному режимі така версія може проїхати до 80 км. У продаж новинка надійде у вересні цього року.