X

Преміальний кросовер від Hyundai кине виклик BMW X5 і Mercedes GLE

У мережу потрапили шпигунські фото Genesis GV80. Перший кросовер преміум-бренду концерну Hyundai зняли під час рекламної фотосесії.

Новий Genesis GV80 чекали на автошоу в Лос-Анджелесі, проте там модель не показали. Найімовірніше, її найближчим часом презентують у Південній Кореї, адже виробництво моделі стартує вже в грудні.

Відомо, що авто використовує платформу седана Genesis G80. На фото можна розгледіти оригінальний дизайн авто з дворівневою діодною оптикою і широкою решіткою радіатора.

У салоні привертають до себе увагу двоспицеве кермо і круглий селектор АКПП. На панелі приладів у центрі встановлено спідометр, а з боків від нього – два дисплеї. Також передбачено великий 14,5-дюймовий тачскрін.

Читайте також:
Hyundai хоче завалити ринок електромобілями в прямому сенсі слова

Розробники обіцяють широкі можливості персоналізації авто. Запропонують 15 різних кольорів кузова (з них три – матові) і шість типів внутрішнього оздоблення, включно зі шкірою Nappa, алькантарою, алюмінієм і деревом.

Базовий Genesis GV80 оснастять 2,5-літровою турбочетвіркою потужністю близько 300 к.с. Також запропонують 3,5-літровий 380-сильний V6 і трилітровий турбодизель на 280 к.с.