X

Преміум-кросовер від Citroen DS: нові фото і подробиці

Роскошный кроссовер DS снова показался на фото

На французькому форумі World Scoop опублікували нові знімки преміального кросовера DS від Citroen. Як і минулого разу, автомобіль зняли без якого-небудь камуфляжу.

Однак на нових фото можна більш точно розгледіти передню частину SUV’а, яка багата на хром і світлодіоди. Плюс до цього, представлені знімки дають зрозуміти, що машина все-таки отримає назву DS7 Crossback, про що свідчить відповідний напис на номерному знаку.

Раніше також було оприлюднено фотографії, що частково розкривають інтер’єр DS7 Crossback. Так, автомобіль отримав віртуальну панель приладів і шкіряне оздоблення. Також відомо, що його укомплектують 12-дюймовим тачскріном системи мультимедіа.

Точних технічних даних про DS7 Crossback поки що немає. Імовірно, новинка створена на платформі EMP2, яку отримали останні Peugeot 308, Citroen C4 Picasso і Peugeot 3008. В оснащення машини може увійти інноваційна підвіска нового покоління і автопілот, а моторна гамма буде представлена економічними бензиновими і двигунами, плюс гібридною установкою.

Як очікується, дебютує DS7 Crossback у березні 2017 року на автосалоні в Женеві, продажі новинки мають розпочатися наприкінці цього – початку наступного року. Серед конкурентів моделі – Audi Q5 і BMW X3.