X

Презентація та старт продажів абсолютно нового Jaguar F-Pace в Україні

В нашей стране представлен абсолютно новый Jaguar F-Pace, а также анонсирован старт его продаж.

Перший кросовер Jaguar було представлено у вересні 2015 р. перед Франкфуртським автосалоном. Jaguar F-Pace вирізняється маневреністю, керованістю, неперевершеною динамікою і практичністю.

Для українського споживача машина буде доступна у комплектаціях Pure, Prestige з 2,0-літровим 180-сильним дизельним двигуном Ingenium, в комплектації S з 3,0-літровим дизелем потужністю 300 к. с., у комплектаціях Pure, Prestige, Portfolio та R-Sport із 3,0-літровим бензиновим 340-сильним V6 Supercharged і в комплектації S з потужним 3,0-літровим бензиновим 380-сильним агрегатом. Усі автомобілі оснащені системою повного приводу і 8-ступінчастою автоматичною трансмісією.

Новий F-Pace розроблено на основі легкої алюмінієвої архітектури Jaguar, яка поєднує в собі чистоту ліній і гармонійність пропорцій, властивих моделі F-Type. Виразна решітка радіатора і капот натякають на потужність, а такі деталі, як елегантні світлодіодні фари головного світла, 22-дюймові колісні диски і короткий передній звис, втілюють в життя дизайнерські інновації концепту C-X17. Легка, але міцна конструкція кузова на 80% складається з алюмінію і є єдиною в цьому сегменті повністю алюмінієвою конструкцією типу «монокок».

Колісна база і ширина колії не мають аналогів серед інших автомобілів Jaguar. Довжина F-Pace становить 4731 мм, колісна база – 2874 мм, машина має обтічний профіль і короткий передній звис, типові для дизайну Jaguar, і надзвичайно просторий салон.

Абсолютно новий F-Pace, під скульптурним алюмінієвим капотом якого встановлено бензиновий двигун V6 Supercharged (380 к.с.), прискорюється від 0 до 100 км/год лише за 5,5 секунди, після чого досягає верхньої межі швидкості 250 км/год.

Висока жорсткість кузова на кручення забезпечує оптимальне функціонування передньої підвіски зі здвоєним поперечним важелем і задньої підвіски Integral Link. Завдяки системі динамічного розподілу крутного моменту на колесо Torque Vectoring і системі рульового керування з електропідсилювачем F-Pace встановлює нові стандарти керованості та плавності ходу.

Система повного приводу (AWD) з перемиканням крутного моменту F-Pace – найдосконаліша з систем, створених на сьогодні компанією Jaguar. В автомобілі вбудована передова система управління, розроблена спеціально для системи AWD моделі F-Type – Intelligent Driveline Dynamics (IDD). В системі IDD збережена маневреність і керованість заднього приводу. Крім того, вона плавно переносить крутний момент на передні колеса, забезпечуючи переваги додаткового зчеплення на будь-яких поверхнях і в будь-яку погоду.

Функція Adaptive Surface Response (ASR), створена на основі зазначеної нагородами запатентованої технології розпізнавання поверхонь Terrain Response від Land Rover, робить систему AWD ще більш ефективною під час їзди в екстремальних умовах. Технологія ASR, інтегрована в систему Jaguar Drive Control, що дає змогу ідентифікувати тип поверхні і оптимізувати налаштування двигуна, коробки передач і системи динамічного контролю курсової стійкості. Система ASR, вперше представлена на новому XF, була вдосконалена, і тепер вона має третій режим, призначений для їзди глибоким снігом і гравійним покриттям.

Інша технологія світового рівня, розроблена спеціально для несприятливих дорожніх умов – це система допомоги при русі слизьким покриттям на малій швидкості All Surface Progress Control (ASPC). Водіям, які прагнуть досягти тих самих результатів, але все ж хочуть тиснути на педаль акселератора, буде в нагоді технологія Low-Friction Launch (LFL). Ця функція забезпечує прогресивні налаштування дросельної заслінки і полегшує керування автомобілем.

Абсолютно новий F-Pace складено з дотриманням найсуворіших міжнародних стандартів з безпеки, він вирізняється винятковим рівнем захисту пасажирів і пішоходів. Стандарти активної безпеки гарантуються завдяки низці передових систем допомоги водієві. Надсучасна стереоскопічна камера в основі автоматичної системи гальмування Autonomous Emergency Braking тепер обладнана ще й детектором пішоходів – першим в автомобілях Jaguar. Стереоскопічна камера, крім іншого, підтримує систему попередження про зміну смуги руху Lane Departure Warning, систему утримання смуги руху Lane Keeping Assist, розпізнавання дорожніх знаків Traffic Sign Recognition, а також інтелектуальну систему обмеження руху і контролю стану водія.

Такі основні дані, як швидкість автомобіля і межі швидкості, можуть виводитися безпосередньо на лазерний дисплей на лобовому склі на рівні очей водія. На висококонтрастному кольоровому дисплеї можуть відображатися налаштування круїз-контролю і вказівки системи навігації. Порівняно з традиційними системами система з лазерною технологією менша за розміром і вагою, а зображення зберігає чіткість навіть при яскравому світлі.

У новому F-Pace відбувся світовий дебют технології Jaguar Activity Key. Водонепроникний, протиударний браслет із вбудованим передавачем, перший у своєму сегменті, стане в нагоді людям, які ведуть активний спосіб життя, оскільки з ним брелок із ключем може залишатися в автомобілі – дуже зручна можливість, якщо ви плануєте зайнятися серфінгом або каякінгом. Закриваючи свій F-Pace за допомогою браслета Activity Key, ви вимкнете ключі, які залишилися усередині авто.

Розважальна система і технології зв’язку є найбільш прогресивними в індустрії. Система преміум-класу InControl Touch Pro створена навколо 10,2-дюймового сенсорного екрану з потужним двоядерним процесором і жорстким диском. До супер-швидкої точки доступу Wi-Fi можна підключити одночасно до 8 приладів.

Абсолютно новий F-Pace складають на заводі Jaguar Land Rover у Солихалле разом зі спортивним седаном Jaguar XE.

Закрита презентація в Києві проходить з 19 до 22 травня 2016 року в Терміналі F міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Вартість Jaguar F-Pace з новим 2,0-літровим дизельним двигуном Ingenium (180 к. с.) з АКП і системою повного приводу в комплектації Pure – від 1 460 280 гривень*

Комплектація
Вартість на 17.05.2016 від…гривень*
F-Pace Pure 1999cc i4D 180PS Diesel AWD АКП1 460 280
F-Pace Prestige 1999cc i4D 180PS Diesel AWD АКП1 607 440
F-Pace S TDV6 Diesel AWD АКП2 397 010
F-Pace Pure 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП1 791 390
F-Pace Prestige 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП1 938 550
F-Pace R-Sport 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП2 048 920
F-Pace S 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП2 314 940
F-Pace First Edition 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП2 515 870
F-Pace Portfolio 2995cc V6 S/C Petrol AWD АКП2 224 380

*Розрахунок вартості надано на 18 травня 2016 р. за курсом, зазначеним на http://winner.ua. Ця сума не включає вартості додаткових опцій. Остаточну вартість на автомобіль обраної комплектації та з обраним переліком опцій уточнюйте у офіційних дилерів Jaguar.

Дізнатися більше про абсолютно новий Jaguar F-Pace.