X

Презентовано найекономічніший автомобіль Mitsubishi

Компания Mitsubishi собирается войти в новый для себя класс кей-каров - очень популярных на местном рынке субкомпактных автомобилей

На Токійському автосалоні 2019 компанія Mitsubishi Motors здивувала машиною Super Height K-Wagon. Це представник т. зв. кей-карів – мініатюрних автомобілів із кутастим дизайном, які становлять третину всього нового автопарку на місцевому ринку. І на сьогоднішній день тут панують моделі чотирьох японських брендів – Honda N-Box, Suzuki Spacia, Nissan Dayz, і Daihatsu Tanto. І ось тепер до них приєднається і Mitsubishi.

Читайте також:
Mitsubishi ASX 2020 прибув в Україну

Щоправда офіційно новинка Super Height K-Wagon представлена в ролі концепту, проте це, на думку експертів, вже готовий передсерійний варіант.

Новий кей-кар відрізняється новим корпоративним дизайном Dynamic Shield, що чітко видно з носової частини – решітка радіатора, хромовані елементи, світлотехніка в бампері.

Із цікавих особливостей – зсувні задні двері, як у мінівені, що має полегшити посадку-висадку в обмежених міських умовах.

Про двигун поки що нічого не повідомляється, проте можна сказати з упевненістю, що його робочий об’єм не перевищить 660 см куб. – така обов’язкова вимога приписана до машин цього класу, починаючи з моменту їхньої появи в 1949 році.