X

Стара техніка та розширений список обладнання: представлено оновлений Nissan Almera

В продаже новинка появится в конце мая

Nissan Almera актуальної генерації вийшов на ринок у 2019 році. Минулої осені японська марка оновила американську версію седана, відому під назвою Versa. Наразі настала черга специфікації для Південно-Східної Азії. Місцем прем’єри нового Almera став Таїланд.

Седан для місцевого ринку отримав нову решітку радіатора з тонкими горизонтальними ламелями та великим логотипом марки по центру. Також Almera перемалювали передній бампер та додали до палітри новий відтінок. Профіль та корма не змінилися.

У салоні — нові оздоблювальні матеріали, безрамкове дзеркало заднього виду та бездротова зарядка для смартфона. До списку стандартного оснащення увійшли круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху, автоматичне перемикання дальнього світла на ближнє та контроль тиску у шинах.

Щодо техніки все як і раніше: 1,0-літрова бензинова «турботрійка» віддачею 100 к.с. та 152 Нм крутного моменту. У Таїланді двигун працює в парі із безальтернативним варіатором. В інших країнах регіону можна обрати п’ятиступінчасту «механіку».

На місцевому ринку продажі оновленого Nissan Almera розпочнуться ближче до кінця цього місяця. Базова версія коштуватиме від 16 230 доларів, топова — від 20 660 доларів.

Читайте також:
У Nissan Navara з'явиться електричний двійник