X

Приїде і в Україну: Suzuki показала новий доступний кросовер

Первый тизер появился на страницах марки в социальных сетях

Зовсім скоро Suzuki представить чергову новинку — нею стане поки що неназвана модель для європейського ринку. За деякими даними, нам покажуть кросовер SX4, який також популярний в Україні. І хоча ім’я новинки офіційно не розкрито, європейські офіси компанії, по суті, вже все озвучили.

Перший тизер новинки Suzuki опублікували в соціальних мережах. При цьому італійський підрозділ марки уточнює, що автомобіль представлять через два тижні — 25 листопада.

Але є й інша версія. Минулого місяця глава іспанського підрозділу Suzuki, говорив що наприкінці листопада марка має намір представити S-Cross більш відомий нам як SX4. Це буде не оновлена версія моделі, а нове третє покоління. Нинішнє друге покоління стало на конвеєр у 2013 році, після чого пережило плановий рестайлінг у 2016-му.

В Європі кросовер має попит, але назвати його при цьому популярною моделлю не можна. Покупцям SX4 S-Cross пропонують з бензиновим чотирициліндровим мотором 1,4 BoosterJet, доповненими електродвигуном. Привод може бути як переднім, так і повним.

Читайте також:
Представлений найдешевший Suzuki — лише 6700 доларів

Яким мотором буде комплектуватися третє покоління моделі, сказати складно. За деякими даними, для неї може бути доступний новий двигун, також очікується поява гібридної модифікації. Повністю електрична версія поки що тільки в планах.