X

Продаж Volkswagen Polo R WRC Street в Україні розпочато

Ми раді повідомити про старт продажів моделі Volkswagen Polo R WRC Street в Україні.

На початку цього року в Монте-Карло відбулися одночасно дві надзвичайно важливі події – презентація ралійного Polo R WRC та всіх членів команди, котрі представляють бренд Volkswagen в рамках Світової першості з ралі WRC, та поява серійної версії цієї моделі, яка носить назву Polo R WRC Street. Весь цей час ми мали змогу насолоджуватися чудовими виступами спортсменів  заводської команди Концерну, які до цього часу здобули численну кількість перемог і очолюють рейтинг перегонів  WRC, та вже сьогодні ми раді повідомити про старт продажів моделі Polo R WRC Street в Україні.

Серійна версія Polo R WRC оснащується 2-літровим бензиновим двигуном TSI потужністю 220 к.с., який забезпечує бездоганні ходові характеристики та відчуття пілота за кермом боліда. Максимум продуктивності двигун видає у діапазоні від 4500 до 6300 об/хв. Автомобіль комплектується лише 6-ступеневою механічною коробкою передач та дозволяє розігнатися до швидкості 243 км/год, при цьому максимальний обертаючий момент становить 350 Нм у діапазоні 2500 – 4400 об/хв. Прискорення від 0 до 100 км/год складає 6,4 секунд, а витрати пального у змішаному циклі – 7,5 л на 100 км.  

Модель Polo R WRC Street виконано у фірмовому білому кольорі та оздоблено синьо-сірими наклейками, які повторюють декор ралійної версії. Передні та задні бампери виконано в ексклюзивному спортивному дизайні WRC-style, а решітку радіатора, передні крила та кришку багажника прикрашає логотип «R». До переліку відмінних рис також входять: 18-дюймові легкосплавні диски Cagliari з гумою 215/35 та спицевою структурою, що візуально повторює конструкцію коліс ралійних автомобілів; гальмівні колодки фірмового синього кольору; бі-ксенонові фари із поворотним світлом; світлодіодне підсвічування номерного знаку; фігурний задній спойлер.

Інтер'єр хетчбека повністю передає атмосферу ралійного автомобіля: спортивні сидіння зі спеціальною оббивкою та логотипами WRC, багатофункціональне кермо оздоблене шкірою Alcantara, чорним виконанням стелі та сталевими накладками на педалі. Також в серійній комплектації модель оснащено переднім центральним підлокітником, круїз-контролем, датчиком дощу та світла, зимовим пакетом, кондиціонером Climatronic, подушками безпеки (8 шт), навігаційною системою RNS 315 з TFT-дісплеєм, CD-магнітолою, SD-слотом та роз’ємом AUX-IN.

Polo R WRC Street – найпотужніший автомобіль за всю історію моделі Polo. При його розробці надзвичайну увагу було приділено ходовим характеристикам, динаміці та дизайну. Сьогодні новинку можна замовити у будь-якого офіційного дилера за ціною від 362512 грн.

Якщо Ви бажаєте ознайомитися з пропозицією детальніше, то завітати до найближчого офіційного дилера Volkswagen на території України.

* Вказана валюта – гривня України. Розрахунок здійснюється у національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. Ціну розраховано станом на 17.07.2013. ТОВ «Порше Україна» залишає за собою право на припинення або зміну умов пропозиції у будь-який момент.