X

П’ятидверний Suzuki Jimny: перша інформація та фото

Ультрапопулярный Suzuki Jimny готовится обзавестись новой модификацией, которую многие ждали. Он станет больше и практичнее

Від Suzuki Jimny 2019 всі в захваті. По всьому світу, де можна купити маленький позашляховик, за ним вишикувалися черги, що свідчить про підвищений попит. Отже, це зручний момент для того, щоб додатково його підняти.

У цьому допоможе п’ятидверна версія Jimny — чудово, правда? Такий автомобіль приверне покупців, яких стримує не надто практична тридверна модифікація. Громадськість давно чекає на такий автомобіль – мережа заповнена відповідними рендерами, які ви можете тут бачити.

Досить серйозно про появу такого автомобіля заговорили в австралійському підрозділі Suzuki — співробітники представництва вже можуть володіти певною інформацією про терміни підготовки нової модифікації.

З очевидними перевагами п’ятидверного кузова сперечатися не доведеться. Адже покупці більше не будуть змушені обирати між другим рядом крісел і багажником — тепер тут все включено! Буде включено, як ми сподіваємося.

Читайте також:
Новый Suzuki Jimny превратили в роликовые коньки (видео)

З іншого боку, подовжена колісна база безсумнівно позначиться на позашляхових характеристиках. Тим не менш, сумніватися в тому, що п’ятидверний Сузукі Джимні залишиться молодцем у багнюці, не варто. А його титул найкращого міського автомобіля у світі якраз і натякає на те, що цільовій аудиторії всі ці здібності за межами рівних доріг не дуже вже й потрібні.