X

Ram показав 700-сильного суперника пікапа Ford Raptor

Самый мощный серийный пикап Ram 1500 TRX вышел на рынок и готов стать лидером сегмента

Компанія Ram Trucks зробила заявку на те, що має намір витіснити Ford Raptor з ринку, ще чотири роки тому, коли представила концепт пікапа Rebel TRX. А тепер дебютувала серійна версія високопродуктивної вантажівки, яка дорогою до конвеєра втратила приставку Rebel в назві.

Ram 1500 TRX є найшвидшим і найпотужнішим пікапом масового виробництва. Він оснащений 6,2-літровим двигуном V8 від Dodge Hellcat, який видає 702 к.с. і 880 Нм крутильного моменту. Агрегат працює в парі з модернізованою 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Розгін до 100 км/год займає лише 4,5 с, а чверть милі автомобіль може проїхати за 12,9 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 190 км/год.

Оскільки новий пікап Ram 1500 TRX призначений для їзди бездоріжжям, він отримав 18-дюймові колеса, взуті в 35-дюймові всюдихідні шини Goodyear Territory. Також новинку оснастили унікальною решіткою радіатора з масивним написом RAM, тонкими світлодіодними фарами, посиленим сталевим переднім бампером, легким алюмінієвим капотом із повітрозабірником, широкими задніми крилами і світлодіодними ліхтарями, буксирними гаками і габаритними вогнями між дверима багажника і бампером.

Незважаючи на брутальну зовнішність, салон пікапа РАМ дуже комфортний і має багате оснащення. В оздобленні використовується шкіра і перфорована замша, доповнені контрастною стрічкою і металевими вставками. В оснащення TRX увійшла цифрова приладова панель з проекційним дисплеєм, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, нове рульове колесо з пласким дном і алюмінієвими підрульовими пелюстками КПП, сидіння з підігрівом і вентиляцією, а також нова центральна консоль з перемикачем продуктивності, підстаканниками і бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів.

Вантажівку оснастили абсолютно новою незалежною передньою підвіскою з технологією активного демпфування, величезними задніми ресорами, лонч-контролем і активною роздавальною коробкою BorgWarner. В результаті пікап може буксирувати до 3674 кг і долати броди глибиною 81,3 см. Виробництво Ram 1500 TRX 2021 стартує цього року, а до дилерів він потрапить на початку наступного року. Вартість стартує від $70 000.

Читайте також:
Електричний пікап Nikola Badger отримає запас ходу до 1000 км