X

Рамний позашляховик Haval P04 показали на офіційних фото

На рынке новинка ожидается до конца 2023 года

Great Wall Motor опублікувала перше фірмове зображення нового позашляховика рамного дочірнього бренду Haval. Товарне ім’я майбутньої серійної моделі поки невідоме. У внутрішній документації компанії позашляховик проходить під індексом P04.

Зовні Haval P04 нагадує рамний пікап Great Wall King Kong Poer. Зокрема, формою фар та зовнішніх дзеркал, а також виштампуваннями на боковинах. Судячи зі шпигунських фото, які раніше з’явилися у мережі, салон у P04 він практично такий самий, як у базового пікапа. Із відмінностей тільки інший важіль перемикання коробки та перероблений центральний тунель.

Габарити Haval P04 не озвучені. Базовий Great Wall King Kong Poer в Китаї доступний у короткій та подовженій версіях. Габаритна довжина короткого пікапу — 5365 мм, розмір колісної бази — 3140 мм, подовженого — 5635 мм та 3410 мм відповідно.

За інформацією китайських ЗМІ, P04 укомплектують бензиновим чотирициліндровим наддувним двигуном робочим об’ємом 2,0 літри. Також очікується дизельна версія із турбомотором того ж об’єму.

Читайте також:
Great Wall представив гібридний Tank 500 на автосалоні у Китаї

На рідному ринку марки Haval P04 очікується до кінця 2023 року. Дата офіційної презентації нового позашляховика наразі не оголошена.