X

Розкрито моторну гаму нового Mercedes S-Class 2021

Новый Mercedes-Benz S-Class W223 получил семь различных силовых установок, самая мощная из которых будет гибридной

Німецька компанія готується представити нове покоління повнорозмірного розкішного седана Mercedes S-Class W223. Автомобіль отримав так багато нових технологій, що виробник вирішив розповідати про все по черзі. Раніше було показано салон флагманського седана, а також розсекречено низку інновацій. Тепер настала черга моторної гами.

Щоправда, компанія поки що вирішила промовчати про силові установки, але завісу відкрили журналісти видання Car Magazine, яким вдалося протестувати новинку. За їхніми даними, флагман марки отримав сім різних агрегатів. Серед них дві дизельні версії (S350d і S400d) і дві бензинові. Другі отримають шестициліндровий мотор і індекси S450 і S500. Модель у топовому виконанні S580 оснастять двигуном V8.

Також відомо, що Mercedes-Benz збереже для Maybach S650 культовий V12. Щоб він вписався в екологічні норми, його доповнять м’якою гібридною системою. А щодо найпотужнішого седана S-Class-Mercedes S63e AMG, він отримає електрифіковану силову установку, яка складається з 4,0-літрового турбодвигуна V8 з віддачею в 603 к.с. і електродвигуна потужністю 201 к.с., тобто сумарна віддача установки становить понад 800 к.с. Розгін до «сотні» у цій версії седана триватиме 3,5 секунди, що робить його швидшим за спорткар Porsche 911 Carrera.

Читайте також:
Более 900 л.с. под капотом: ателье Wheelsandmore "зарядило" Mercedes-AMG GLE

Офіційний дебют Mercedes-Benz S-Class заплановано на 2 вересня цього року, після чого модель одразу ж надійде у продаж.