X

Розкрито зовнішність нової “запальнички” Honda Civic Type R

Официальная презентация «заряженного» хэтчбека нового поколения ожидается 20 июля

Motor1 опублікував зображення майбутнього Honda Civic Type R, створені штатним художником видання. Офіційна прем’єра “зарядженого” хетчбека нового покоління очікується 20 липня, але в компанії не поспішають розкривати зовнішність “запальнички”. До цього Honda публікувала тільки знімки прототипів з торішніх ходових випробувань.

На думку автора, зовнішність наступного Civic Type R буде менш агресивною. Зокрема, автомобіль позбудеться фальшивих вентиляційних отворів, а антикрило буде не таким масивним. Потрійна випускна система збережеться, але центральний патрубок залишиться, як і раніше, широким, тоді як бічні зменшать.

За попередніми даними хетчбек запропонують у п’яти відтінках на вибір: Boost Blue Pearl, Crystal Black Pearl, Rallye Red, Sonic Gray Pearl і Championship White. При цьому колірний варіант оздоблення салону тільки один — чорно-червоний.

Відомо, що наступний Honda Civic Type R стане останньою не електрифікованою моделлю марки на європейському ринку. Очікується, що “гарячий” хетчбек укомплектують актуальним чотирициліндровим мотором з турбонаддувом, але віддачу збільшать до 320 к.с. Працювати він буде в парі з механічною коробкою передач.

Більш детальна інформація про новинку з’явиться під час офіційної прем’єри. Не виключено, що “заряджений” хетчбек наступної генерації спробує відняти титул найшвидшого передньоприводного автомобіля Нюрбургринга у Renault Megane R. S. Trophy-R. У липні 2019 року французький хетчбек подолав трасу завдовжки 20,6 км за 7 хвилин і 40,1 секунди.

Читайте також:
Новая Honda Accord уже на подходе (фото)