X

Розсекречено інтер’єр кросовера Renault за $ 4000 (фото)

Дешевые машины уже перстали выглядеть плохо. Новый Renault Kwid 2020 доказывает, что дизайн — очень важный аспект

Пам’ятаєте Renault Kwid? Дешевий кросовер, який ми дуже хочемо, але ніяк не отримаємо, ось-ось оновиться. Щоправда, ми вже показали вам його кузов — зовнішність у моделі вийшла сучасною і зухвалою.

Тепер інтер’єр! Усередині також відбулося чимало змін. Нова передня панель отримала інші повітроводи і збільшений до 8 дюймів сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.

Читайте також:
Електричний кросовер Renault за 8000 євро пішов у продаж

Увагу привертає і красиве триспицеве кермо, і новий щиток приладів. Помаранчеві акценти, якими наповнений салон — риса особливої модифікації Renault Kwid Climber, яка відрізняється від стандартного кросовера оформленням.

Власне, цього разу з’явилися фотографії і звичайного Рено Квід. Минулого разу в об’єктиви потрапив Climber. Як і очікувалося, зовнішні відмінності за аналогією з інтер’єром позначені тим самим помаранчевим декором і пластиковими елементами навколо фар — на стандартному авто їх немає.

Жодних змін у моторній гамі не передбачається — йдеться про колишні атмосферні двигуни об’ємом 0,8 л (54 к.с.) і 1 л (68 к.с.). Коробка — 5-ступінчаста механіка, старшому мотору також доступний робот.

Читайте також:
Бюджетний кросовер Renault за 6000 євро надійшов у продаж

Стартова ціна близько 4 тис. дол., найімовірніше, не зросте. Адже суперництво в сегменті наростає — вже розкрито бюджетний кросовер Suzuki S-Presso, який з літровим двигуном тієї ж потужності обійдеться навіть дешевше.