X

Розсекречено суперника Tesla Model Y з запасом ходу близько 500 км

Для того, чтобы Тесла не расслаблялась на вершине эволюции EV, новый электрический кроссовер Karma вскоре составит конкуренцию Model Y

Якщо ви пам’ятаєте електричний кросовер Karma, назва якого поки що невідома, приєднуйтесь до вивчення свіжих подробиць про нього. Електромобіль Tesla Model Y, який ще не вийшов на ринок, вже отримав першого суперника.

Новинка, за повідомленнями керівника Генріка Фіскера, отримає повнопривідну конфігурацію і двомоторне компонування. Сумарну потужність силової установки поки що не оголошено, однак відомо, що батарея на 80 квтг забезпечить 483-кілометровий запас ходу.

Для порівняння, це навіть трохи більше, ніж зможе запропонувати компактний кросовер Тесла. Заявлений запас ходу найбільш далекобійної модифікації Model Y становить близько 450 км.

Проте кросоверу Karma ще слід дійти до серійного виробництва, запланованого на 2021 рік. Генрік Фіскер також поділився фото новинки, на якому можна в деталях роздивитися передню частину.

Читайте також:
Tesla Model S получила фальшивый двигатель V8

Зверніть увагу на довгі лінії денних ходових вогнів, вузькі фари, велику решітку і рельєфний бампер. Дуже спортивно і сучасно.

Раніше також було опубліковано фото електромобіля Карма, де можна побачити профіль і фрагмент корми. Орієнтовна вартість автомобіля становитиме 40 тис. дол., що є цілком конкурентною ціною.