X

Розширена комплектація та нові мотори: дебютувала нова Skoda Octavia (фото)

Skoda Octavia, яка є однією із найпопулярніших моделей чеської компанії, пройшла планове оновлення. Їй оновили зовнішність та осучаснили оснащення.

Рестайлінгова Octavia отримала збільшену решітку радіатора, матричні фари з новою графікою і перероблені задні ліхтарі. Палітра відтінків для кузова доповнена яскравими кольорами Phoenix Orange та Mamba Green. Ці зміни зробили ліфтбек і універсал виразнішими на вигляд. Версія Octavia RS отримала стильні 18-дюймові колісні диски та агресивніші бампери.

В оснащення салону включили 10-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 13-дюймовим екраном і двозонний автоматичний клімат-контроль. Skoda оновила варіанти обробки та оббивки, почавши використовувати тканини, отримані шляхом вторинної переробки. Ще додані відсіки для дрібних поклажів. За доплату компанія пропонує додаткові екрани для задніх пасажирів.

Оновлена ​​Skoda Octavia втратила 1,0-літровий трициліндровий двигун. Базовим є більший 1,5-літровий TSI, який поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою або 7-ступінчастим «автоматом». Привід – передній. Залежно від версії двигун генерує 114, 148 і 250 к.с.

Також оновлену Skoda запропонують із 2,0-літровим TSI потужністю 201 к.с. і 320 Нм крутного моменту. Він працює у парі із системою повного приводу й механічною коробкою передач. Дизельний 2,0-літровий двигун TDI потужністю 114 к.с. та 300 Нм або 148 к.с. та 360 Нм. Octavia RS пропонуватиметься лише з 2,0-літровим TSI потужністю 261 к.с., що на 20 к.с. більше у порівнянні з моделлю до рестайлінгу. Пізніше з’являться гібридні версії моделі.

Читайте також:
Сезон знижок на Skoda Karoq