X

Розгін Skoda Fabia із пробігом 1,26 млн км до 200 км/год (відео)

Skoda Fabia с пробегом 1,26 млн км удивила разгоном до неслабых 200 км/ч

Перед автомобілями з пробігом 1 000 000 км і вище ми завжди знімаємо капелюха, адже це ті самі міцні старички. Однак час бере своє, і навіть якщо такі машини ще бадьоро колесять дорогами, давати жару на них все ж таки страшнувато. Ну хіба що помалу… Утім, згодні з цим не всі. Власник Skoda Fabia, на одометрі якого – 1,26 млн км, вирішив ризикнути і влаштувати своєму “ветерану” бадьорий заїзд, розігнавши його до 200 км/год.

Діло було ще в 2017 році, і про сам автомобіль ми вже тоді розповідали. Але відео з заїздом ми знайшли тільки зараз, а оскільки воно нас дуже вже вразило, вирішили поділитися з вами.

На одному з чеських форумів власник відкрито зізнається – за 150 км/год було страшно розганятися. І все ж він зважився.

“Безумовно, шум від двигуна величезний, аеродинамічний свист ще більший, і ефект справді дивний, ніби вони вистрибнули з літака без парашута і чекали, що щось станеться. Але це цікавий шлях. І це чудово, враховуючи “вільну історію і фізичну природу цієї машини”, – зазначив господар Фабії.

До речі, машина оснащена “невбиваним” 1,9-літровим двигуном TDI. За весь час у нього була лише одна несправність, та й то некритична.

Читайте також:
Чому настав час купувати старі Skoda