X

Renault Captur: яскрава особистість

Что делает автомобиль ярким и запоминающимся? Что дарит позитивные эмоции каждый раз, когда в него садишься? Нетривиальная внешность, привлекательный дизайн, а еще – осознание того, что создал его «под себя», сделав по-настоящему уникальным и неповторимым.

Renault Captur і так виділяється на дорозі яскравим дизайном, але йому можна надати зовсім уже ексклюзивного вигляду, замовивши індивідуальне оформлення. Причому як зовнішнього вигляду, так і салону.

Отже, забарвлення Renault Captur може бути двоколірним у всіх комплектаціях, причому тільки в початковій ZEN за неї доведеться доплатити 8800 грн. Кольори дібрано дуже гармонійно і найчастіше зроблено на контрасті: чорний кузов, помаранчевий дах або помаранчевий низ – білий верх. Темні кольори нижньої частини кузова зазвичай поєднуються зі світлими дахами, і навпаки.

Відповідно до зовнішнього оформлення виконано і салон Renault Captur. Оббивка крісел і дверних карт так само двоколірна: помаранчевий з бежевим або карбоном, світло-сірий – з темним карбоном або бежевим. Крім того, на кріслах можуть бути ще й красиві дизайнерські елементи.

Залежно від оформлення екстер’єру можна обрати і контрастні деталі кузова – обрамлення решітки радіатора і протитуманок, бічного молдинга і накладки на двері багажника. Такі самі накладки можна побачити і в салоні Renault Captur – навколо центральної консолі, під бардачком, окантовку динаміків тощо. Оригінальні малюнки нанесено навіть на обід рульового колеса!

Крім того, вигляд машини помітно змінюють дизайнерські елементи на кузові – стікери. Їх клеять на капоті, даху машини або інших місцях кузова Renault Captur згідно зі стилістикою модифікації. Наприклад, в комплектації Wave (хвиля) стікер клеїться на даху і дзеркалах, а набір наклейок «карта» клеїться на капоті та крилі.

Колісні диски можуть бути не тільки різного розміру (16 або 17 дюймів), а й різного кольору – сріблястого, чорного або бежевого. А в тому ж Wave ковпаки коліс бувають навіть блакитними!

Фанатам футбольного клубу «Динамо» Київ присвячена особлива лімітована модифікація Renault Captur – «Динамо». Кузов у біло-блакитній гамі доповнено стікером у формі логотипу улюбленого клубу киян, а також кількома акцентами на кузові й у салоні.

Використовуючи таку величезну можливість індивідуалізації, кожен покупець Renault Captur може зробити автомобіль неповторним. Адже для людей, які хочуть виділити свій автомобіль у сіро-схожому потоці машин, це дуже важлива перевага.