X

Renault готує новий гібридний міні-кросовер Symbioz

В продаже новинка появится позже в этом году

Модельна лінійка Renault поповнилася новим кросовером Symbioz. У сімейній ієрархії йому відведено щабель між мініатюрним Captur та компактним Austral. Розмірами Symbioz порівняємо з Hyundai ix25, він же Hyundai Creta та Cantus. Габарити південнокорейського міні-кросовера становлять 4300 х 1790 х 1620 мм при колісній базі 2610 мм.

Попри компактні розміри Renault Symbioz запропонує досить містке багажне відділення — 624 л. Спинка заднього дивана розкладається в підлогу, дозволяючи перевозити габаритніші вантажі.

Зовнішньо та оформленням інтер’єру Symbioz схожий на Captur. У базовій версії кросовер пропонує мультимедійну систему з орієнтованим вертикально дисплеєм діагоналлю 10,4 дюйма. У топовій комплектації — та ж вертикальна «мультимедійка» та цифрова панель приладів діагоналлю 10,3 дюйми. Також кросовер отримав 29 систем активної безпеки та допомоги водієві.

Силову установку Renault Symbioz запозичити у нового Dacia Duster. Вона складається з 1,6-літрового бензинового «атмосферника» потужністю 94 к.с., 49-сильного електродвигуна та стартер-генератора на 25 к.с. Сукупна потужність системи — 145 к.с.

Тягова батарея лише на 1,2 кВт•год. Електричний пробіг не уточнюється. Витрата палива — 4,6 л/100 км.

На ринку Renault Symbioz з’явиться пізніше цього року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.

Читайте також:
Електричний Renault 5 E-Tech отримав першу спецверсію (фото)